Menu

Specialist in autoschade

en alternatieve herstel methoden

Meer info

Uitdeuken zonder spuiten

Met uitdeuken zonder spuiten wordt bedoeld het repareren van plaatwerk schade waarvan de lak niet is beschadigd.  Het gaat meestal om parkeer, hagel of vandalisme schade. Meestal zijn het schades met een deukgrote tot ongeveer  5 cm, groter kan natuurlijk ook. Dit zijn restyle schades en kunnen voor de volle 100% worden hersteld zonder dat de auto opnieuw over gespoten hoeft te worden.

Deze deuken zijn eenvoudig te verwijderen. Ook als deze achter stijlen zitten is het mogelijk deze te repareren.

Het systeem "Uitdeuken zonder spuiten" werkt als volgt. Doormiddel van speciale gereedschappen wordt aan de achterzijde van de deuk druk uitgeoefend. Aan de voorzijde van het plaatwerk staat een lamp welke op de schade is geprojecteerd. Hierin kan de schadehersteller zien waar hij met zijn tool is en in welke mate de deuk terug gebracht moet worden.

Het bijkomende voordeel is dat het niet overgespoten hoeft te worden waardoor er geen kleurverschil is, het is milieu vriendelijk en het belangrijkste: "Men bespaart meer dan 50% van de kosten ten opzichte van het traditionele schadeherstel". De prijzen liggen meestal onder de bedragen welke u aan eigen risico moet betalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Bij komend voordeel is dat uw no-claim korting niet wordt aangetast.

Met deze techniek is het mogelijk om reparaties bij u op locatie uit te voeren.